Hvordan man... hvordan virker... hvordan kan...

Hvordan finder man en billig ferie?


Ferie er en dejlig ting, men tit kan det være svært at finde en billig ferie som passer til familiens budget. Her får du nogle gode ideer til hvordan du kan komme på en billig ferie til lavpris.

 

Billig ferie med afbudsrejser

Der findes en række portaler for afbudsrejser. Hvis man har lidt tålmodighed kan man finde rigtigt gode tilbud på afbudsrejser, også på familierejser så man kan få en billig ferie med hele familien. Man skal blot være klar til at bruge nogle dage på at vente på det rigtige tilbud, og så være klar til at rejse afsted.

 

Hvis man er villig til at tage tog eller bil til resten af skandinavien for at komme afsted på ferie kan det godt betale sig at kigge efter billig afbuds-ferie med fly-rejser fra lufthavnen i Stockholm, andre svenske lufthavne og selvfølgelig de store danske ferie-lufthavne i Billund og Kastrup.

 

Billig ferie-rejse i Danmark

Der er rigtigt mange muligheder for at rejse på en billig ferie i Danmark.

 

Brug dit personlige netværk for at finde sommerhuse eller ferielejligheder. Der er overraskende mange på arbejdspladsen og i bekendtskabskredsen som vil have et sommerhus stående ledigt også i højsæsonen hvor mange rejser på ferie. Den bedste måde at få en god pris på et sommerhus er ved at lave en aftale med nogen man kender.

 

Byt lejlighed i fire uger og rejs på billig ferie i udlandet

Det er rigtigt populært at bytte sit hus eller sin lejlighed med andre mennesker. Folk fra hele verden rejser til nye himmelstrøg og holder ferie på den måde. Folk der søger at rejse på en billig ferie på denne måde finder som regel frem til hinanden på nettet eller gennem bekendte.

 

Ved at holde sin ferie på den måde kan man gøre ferien rigtigt billig. Man har for så vidt kun sine faste udgifter og så rejse-udgiften til flybilletter frem og tilbage. Det kan også være rart at have adgang til et rigtigt hjem, hvis man tager familien med på ferie-rejsen.

 

Billig ferie med bytte af eget hjem er en rigtig god løsning, man skal blot planlægge i god tid, da man er to familier som skal få ferieplanerne til at falde i hak.

ferie, rejser, tilbud - Hvordan.dk -