Hvordan man... hvordan virker... hvordan kan...

Hvordan bygger man en hjemmeside med 123hjemmeside


Opbyg din egen hjemmeside, præcist som DU vil. Med 123hjemmeside kan ALLE være med.

123hjemmeside er en virksomhed, der har specialiseret sig i at gøre det nemt at lave en enkel hjemmeside. Løsningen er uden tvivl en af markedets billigste. Med 123hjemmeside kan du nu opbygge siderne på din hjemmeside, helt efter dit behov.

 

Vælg selv om du vil lægge et slideshow øverst med egne billeder, efterfulgt af tekst, video, kolonner eller noget andet. Siderne opbygges af forskellige sektioner, som du nemt indsætter på siden og selv bestemmer rækkefølgen på..

Der kan også linkes enkelt til udvalgte undersider. I slideshowet, kolonnerne og nyhederne har du mulighed for at indsætte links, som sender besøgende videre til dine undersider. Lav f.eks. et link om ”kontaktoplysninger”, som linker til en side med adresse og vejkort.

 

Sådan laver du en 123hjemmeside

Hjemmeside med 123hjemmeside

1) For at komme i gang skal du have din egen hjemmeside hos 123hjemmeside, har du ikke det, kan du klikke HER for at prøve helt GRATIS og uforpligtende.

 

2) Efter du har logget ind, klikker du på ”Lav ny hovedside øverst”. Vælg enten ”Forside” eller ”Standardside”. Vælg herefter dit ønskede design, og så er du i gang med at opbygge siden.

 

3) Vælg sidens første sektion blandt de syv ikoner: Tekst, Billede, Video, Slideshow, Kolonner, Seneste nyt eller Signatur. Når du har lavet første sektion, kan du enten gemme siden eller lave endnu en sektion. Du kan ændre rækkefølgen efter behov.

 

Som altid er det hele nemt og hurtigt. Alle kan være med og det tager ingen tid.

 

Skynd dig at logge ind på din hjemmeside her for at komme i gang med at prøve de nye designmuligheder.

 

Har du endnu ikke din egen hjemmeside, så kan du altid prøve det helt GRATIS og uforpligtende ved at klikke HER!

hjemmeside, internet, website - Advertorial - Luis Fich -