Hvordan man... hvordan virker... hvordan kan...

Gormiti med strøm-stik under foden


Mange drenge har opdaget de seje Gormiti action-figurer. Gormiti er produceret af en Italiensk legetøjsfabrikant. Gormitifigurerne så dagens lys i 2005 og har siden spredt sig som en steppebrand over hele verden. Der er solgt millioner af dem.

 

Gormiti - de 6 første typer (stammer) 

Gormiti er ikke bare figurer, men også et brætspil. Dog bliver de fleste figurer blot brugt til at lege med. De er farverige og er opdelt i en række stammer med genkendelige træk.

 

Som så mange andre eventyrlige actionserier har Gormiti udviklet sig over årene. Der er kommet nye figurer til og figurerne har også ændret sig gennem årene. Derudover er der kommet en del tilbehør til Gormiti, hvilket forklarer at de i første omgang simple figurer i de nyeste generationer er blevet udstyret med et strømstik under foden.

 

Stammerne fra øen Gorm er jord, hav, luft, skov, lava og magma. Hver stamme har sin egen farve og kendtegn.

 

Gormiti med et stik til strøm i foden kan tale 

Gormiti batteribase til Gormiti strømstikDe nyere gormitier, siden Elemental Fusion-serien fra 2009, er udstyret med et lille strømstik i foden. Mange undrer sig over hvad det lille elektriske stik i foden på Gormitien kan bruges til.

 

Svaret er at der findes tilbehør til Gormiti. Hvis man anskaffer sig en lille batteriboks, som hedder Altar of Life (Livets Alter), kan man placere sin Gormiti i alterets base og sætte strøm på Gormitien. Der er en lille chip i Gormitien, der sætter figuren i stand til at tale og lave lyde.

 

Altar of life, hvor man kan sætte sin elektriske Gormiti i, udvider Gormitiuniverset. Livets alter gør Gormiti levende og tilføjer nye oplevelser til de fascinerende action-figurer. 

 

Gormiti, legetøj, strøm - Hvordan.dk -