Hvordan man... hvordan virker... hvordan kan...

Hvordan finder man en god gave til mor på mors dag?


Ideer til gave til mors dag. Gratis gaver, eller dyre gaver

Den bedste gave til mors dag

Det kan være svært at finde en gave til mors dag, hvis man ikke vil bruge for mange penge. Det er efterhånden, som med Julen, blevet kutyme at give større gaver en tidligere. Erfaringer viser, at nutidens kvinder gerne vil have teknik. Også de kvinder der endnu ikke er særligt teknisk erfarne. Og der er mors dag en god anledning til at give en ”gadget” gave, specielt fordi den giver mulighed for at lære mor lidt om de nye muligheder, så hun kan være med i det hele.

 

Hvordan finder jeg en dyr gave

Hvis budgettet er stort, er det let at finde gaven. Når man handler elektronik til kvinder er det vigtigt at fokusere på design og brugervenlighed. Kvinder er sjældent inteteresseret i fine specifikationer eller nørdede navne.

Smartphones, e-bogslæsere, interaktiv spillekonsol, kamera eller en MP3-afspiller, er gode bud på en rigtig fin gave, til den moderne kvinde.

 

Hvordan finder jeg en billig gave

Hvis du i stedet er på et mindre budget, eller bare ikke mener at der til dagen hører en dyr gave, så er en blomst en god ide. Du kan enten bruge 150,- til 200,- i en blomsterbutik, finde en færdig buket i en dagligvarebutik til 50,- til 100,-, eller se om du kan finde nogle at plukke. Chokolade er altid et hit, og gaveæsker fås helt ned til 50,- i den lokale discountforretning.

Man kan også give en humanitær gave for omkring 200,-. F.eks. en ged, eller hjælp til en mor i udviklingslandene.

 

Hvordan finder jeg en gratis gave

Den gratis gave kan være alt fra et kreativt indslag som et hjemmelavet kort, til praktisk hjælp. Den praktiske hjælp kan være god Hvornår er kælderen i grunden blevet ryddet op sidst? Eller loftet? Hvad med olie på bilen, en god middag, eller få malet den gang?

Mor, mors dag, gaver - Hvordan.dk -