Hvordan man... hvordan virker... hvordan kan...

Hvordan finder man billige flybilletter?


Billig pris på flybilletter? Hvordan opnår man den bedste pris på flybilletter når man skal rejse? Flybilletter til Rom, Paris, London, NYC, USA, Australien?

Billige flybilletter når man skal rejse 

Som regel kan det bedst betale sig at søge efter billige flybilletter på internettet. Der findes en lang række portaler, hvor man kan søge efter billige flybilletter til rejse med fly. Uanset om man skal finde de billigste flybilletter til Rom, flybilletter til USA eller billige flybilletter til andre destinationer i udlandet, så kan det godt betale sig at surfe efter en god pris

 

Hvordan virker portalerne med billige flybilletter?

Oftest vil en portal med priser på flybilletter søger efter pris hos en lang række af flyselskaber. Man indtaster hvor mange voksne og hvor mange børn man skal have med på sin fly-rejse. Man indtaster også dato for udrejse og hjemrejse for flyrejsen.

 

Hvis man f.eks. skal finde flybilletter til Rom, så kan man også taste udrejsestedet ind. Det kan være Københavns Lufthavn og derefter destinationsstedet for flyrejsen, Rom.

 

Portalen vil så lave en liste over mulige flybilletter, hvor den billigste flybillet typisk er listet først. Derefter følger de dyrere flybilletter.

 

En anden sortering, som er vigtig at kende når man vil købe flybilletter, er at man kan sortere rejsen efter hvor mange skift der er. F.eks. kan man ikke få en flyrejse til San Francisco uden at skulle skifte fly i mindst en international lufthavn. Hvis man skal på en lang rejse er det vigtigt at vide, hvor mange skift der er under rejsen.

 

Hvad skal man være opmærksom på når man vil have en billig flyrejse? 

De billigste flybilletter er nogle gange med lavprisselskaberne. Det kan være at man ikke her får faste pladser med de billige flybilletter. På korte ture, hvis man f.eks. har købt flybilletter til London med et lavprisselskab, kan man ofte komme ud for at der er kø til flyvemaskinen. Ligesom hvis man skal med den lokale bus.

 

Med de billigste flybilletter, er man altså ofte ikke sikret en god plads, og hvis man er mange afsted kan det godt betale sig at sørge for ikke at komme sidst ind i flyvemaskinen, hvis man har købt de helt billige billetter.

 

At rejse er at leve 

At rejse er at leve er at rejse er at leve er at rejse, som H.C. Andersen med hjælp fra Gertrude Stein sagde - og man lærer kun noget om billige flyrejser, hvis man prøver sig frem. Vær ikke bange for at tage afsted med de billige rejser og de billigste flybilletter. Det handler trods alt mere om at komme frem til Rom, London, Paris, New York, USA eller Australien frem for den tid hvor man sidder og halvsover i flyvemaskinen.

rejser, flybilletter, billig, lavpris - Hvordan.dk -