Hvordan man... hvordan virker... hvordan kan...

 

Hvordan køber man Google Nexus 7 tablet i Danmark?


Google Nexus 7 tablet er en billig men kraftfuld tablet produceret af ASUS og kører Android 4.1 Jelly Bean som styresystem. Nexus 7's Pris er 1999 danske kroner i Danmark.

Hvor kan man købe Google Nexus 7? 

Til at starte med lanceredes Google Nexus 7 pad'en ikke til salg i Danmark. Det skyldes at lanceringen hænger tæt sammen med Google Play-integration med salg af bøger, musik og film. Google's pendant til Apple's iTunes. Google Play sælger ikke endnu den type varer i Danmark.

 

Derfor lanceredes Google Nexus 7 tablet først i USA, England og nogle få andre lande. Det betyder også, at hvis man ville man have fat i den nye Nexus 7, så skulle man i første omgang til et af de andre lande.

 

Nexus 7 i Danmark i starten af oktober

ASUS siger at Nexus 7 bliver lanceret i Danmark i løbet af oktober 2012. Med en vis sandsynlighed er den præcise dato den 5. oktober, men der kan måske være lidt træghed i leverancerne.

 

Prisen på ASUS Nexus 7 bliver 1999,- danske kroner.

 

Til at starte med lader det ikke til at Nexus 7 bliver distribueret til de mange billige online butikker. I stedet ser det ud til at man skal i en af de større kæder eller pc-butikker for at købe Nexus 7. Strategien er sikkert nok, at man gerne vil have at Nexus 7 holder den vejledende udsalgspris. Der er nemlig ingen tvivl om at en meget billig tablet af den kvalitet er en stor konkurrent til ASUS egne alternative tablets TF300, TF700 og Transformer Pad Prime TF201. De sidste tre bliver i lynets hast også opdateret til Android 4.1.1 Jelly Bean som Google Nexus 7 er født med.

 

Hvad koster Google Nexus 7 pad? Pris og tilgængelighed 

ASUS pris på Google Nexus 7 i England var en positiv overraskelse.

 

Den diminutive syv-tommer tablet kom på salg i Storbritannien for en forbløffende 159 £. Det er mindre end halvdelen af ​​prisen på den nye iPad og konkurrencedygtigt i forhold til de udbredte Samsung Galaxy tablets. Nexus 7 var tilgængelig fra Googles Play Store fra slutningen af ​​juli 2012.

 

Galaxy Nexus 7 med 8GB hukommelse bliver soligt til 159£ hvilket er lige under 1500 kroner. Det er mindre end halv ​​pris i forhold til Apple iPad. Tablet'en sælges via Googles Play Store fra slutningen af ​​juli måned.

 

Den støre version med 16GB hukommelse sender ASUS ud i de engelske butikker, herunder Dixons og PC World. Så går ferien til England er der måske en mulighed for at få Galaxy Nexus 7 hjem til Danmark. Den store udgave vil koste 199£.

 

I USA er prisen på Google Nexus 7 199$.

 

Lancering af Nexus 7 i Danmark 

Ifølge forlydender har ASUS meddelt at Nexus 7 kommer på de danske forhandleres hylder til oktober 2012.

 

ASUS har meldt klart ud at med dansk moms kommer tablet'en til at ligge på godt 1999,- kroner tilsyneladende for Google Nexus 7 med 16 GB ram. Vi ser frem til at se om datoen holder. 

 

Om det bliver muligt at købe Nexus 7 tablet'en direkte gennem Google Play til den tid er mindre sikkert.

 

Google Nexus 7 Tablet fra Asus

Google's Nexus Tablet har imponerende specifkationer

Til prisen lader Googles Nexus 7 tablet virkelig til at vende op og ned på markedet. Google har tidligere udgivet Android 3.0 som var rettet mod tablets, men det er første gang at Google lancerer en tablet med Android-styresystemet med egen branding. Vi kender stadig i Danmark bedst Android fra mobiltelefoner, hvor den seneste Googlebrandede referencemodel er Samsung Galaxy Nexus.

 

Tablet'en Nexus 7 bliver mange steder beskrevet som en konkurrent til Kindle Fire, men virkeligheden er at den får en del flere kræfter og vil være forholdsvis mere åben end Amazons Androidbaserede tablet.

 

Google Nexus 7 er Googles reference-tablet og bliver det første device som får den nyeste Android 4.1 med kodenavnet Jelly Bean. Vægten er helt nede på 340 gram, hvilket vil gøre den meget behagelig at sidde eller ligge med.

 

Enheden har en quad-core Nvidia Tegra3 processor som byder på uovertruffen performance ikke mindst på det grafiske område. 7-tommer-skærmen har en opløsning på 1280x800. Den har et fremadvendt kamera, gyroskop og accelerometer. Asus lover 9,5 timers videoafspilning fra det medfølgende batteri hvilket også lover ganske godt for fremtidens Android tablets.

Android, tablet, Google, Nexus, iPad - Hvordan.dk -