Hvordan man... hvordan virker... hvordan kan...

Hvordan køber man lingeri til hende som gave?


De fleste kærester og koner bliver glade for at få lingeri, et sæt trusser og en BH, af deres mænd i gave til fødselsdage, måske som julegave Det kan også være gaver på bryllupsdage, årsdage, mors dag, Valentines Day eller andre romantiske mærkedage.

 

Hvordan finder man hendes BH-størrelse? 

Det kan være kluntet at spørge. Hvis man ikke har kendt hinanden så længe, kan det virke anmassende. Hvis man har kendt hinanden længe, så er det pinligt ikke at vide det. Langt de fleste mænd har ingen anelse om konens trusse- og brystholder-størrelse. Man kender måske skålstørrelsen men sikkert ikke vidden, og trussestørrelser er ikke noget kvinderne strør om sig med. "Ser min bagdel stor ud i den her størrelse 38?", er ikke det hyppigste spørgsmål i soveværelset.

 

Hvad gør man så? Hvis man er smart, så tjekker man mærket i de BH'er og trusser hun selv har købt. Både mærket på BH'en og målene er et godt udgangspunkt og et vink med en vognstang om hvad hun synes er komfortabelt og passer til hendes stil. Hvis din kærestes BH'er generelt skaber buler over eller under brysterne, så er det fordi hun køber dem med en anelse for lille skål - at hendes BH'er er for små. Det er en udbredt fejl blandt særligt yngre kvinder, at de undervurderer deres egne brysters størrelse. Snak med en ekspedient om det i forretningen. De kender problemet, og kan måske hjælpe med en lille sjov historie om hvordan man finder den rigtige BH-størrelse til din kærestes bryster, som er større end hun troede de var.

 

Køb en BH, og vis hende at du tænder på hende

Mange mænd er tilbageholdende med at købe lingeri til deres kærester. Derfor viser det mod, kærlighed og at du tænder på hende, når du køber undertøj til hende. Så mand dig op, og få gave-ræset overstået med en lidt fræk gave som både du og hun bliver glad for. Det er ikke altid så svært at være romantisk, som man skulle tro.

gaver, lingeri, bh - Hvordan.dk -