Hvordan man... hvordan virker... hvordan kan...

Hvordan kysser man - og hvordan kysser man godt?


Kys godt! Hvad skal der til når man kysser ham eller hende? Bedste måde at kysse piger/drenge.

Hvordan lærer jeg at kysse?

Det er ikke så svært at kysse, men der er mange måder at kysse på.

 

Basalt om selve kysset 

Fugt dine læber før du kysser. Tørre læber bevæger sig ikke godt sammen. Drej dit hoved en smule sidelæns når du skal kysse. Hvis hovedet ikke drejes kommer næserne i vejen for kysset.

 

Når I mødes, så luk øjnene lige før læberne mødes i et kys. Det kommer for det meste af sig selv. Start med et blidt og blødt kys, med munden lukket. Begynd stille og roligt at bevæge tungen ud over læberne, og lad den mødes med partnerens. Derfra er det kun fantasien der sætter grænser.

 

Nyd et godt kys 

Vær opmærksom på den anden parts signaler når I kysser, men husk også at nyde det. Hvis du er for opsat på at tilfredsstille din kysse-partner, kan du måske komme til at virke anspændt. Så bare slap helt af, tag det roligt og kys.

 

Som med det meste andet gør øvelse mester, og man kan aldrig kysse for meget.

 

Godt at huske når man kysser 

Vær tilstede når du kysser! Du kysser ikke så godt, hvis dine tanker vandrer et andet sted hen. Prøv at undgå hvad den anden mon tænker på, hvordan du ser ud når du kysser eller på hvad der ske senere. Koncentrer dig om at være i kysset, hvordan den anden reagerer når I kysser hinanden. Nyd hvordan den andens læber føles mod dine.

 

Hvordan kysser man godt? 

Mærk efter når du kysser! Det er ikke alle der kan lide et vildt kys med for meget bevægelse. Føl efter hvordan din partner gør når I kysser. Stikker din kysse-partner tungen ud, eller tager han/hun det roligt. Man kan komme langt når man mærker efter, hvordan den anden, pige eller dreng, kysser - og på den måde kysser man godt selv. Hvis den anden trækker sig lidt væk, når du prøver med tungen så tag det i et mere roligt tempo. Hvis du er opmærksom når I kysser, så lærer I hurtigere at kysse godt på hinanden.

 

Både piger og drenge kan lære at kysse godt.

kys, sex - Hvordan.dk -