Hvordan man... hvordan virker... hvordan kan...

Hvordan onanerer man som mand?


Hvordan onanerer man som dreng? 

Vi har på redaktionen fået spørgsmålet et par gange nu, men mente ikke det var noget man behøvede forklare. Men på den anden side var det også noget vi vidste noget om på forhånd, så hvorfor ikke.

 

Hvorfor onanerer man? 

Man onanerer fordi det er rart, men fordi man har et biologisk behov for det. Drenge begynder, når de bliver kønsmodne, at udvikle trangen til at få udløsning. Den biologiske årsag er meget simpel - Sæd er mest aktiv inden den bliver 48 timer gammel. Når der er sæd i pungen dannes der kun meget lidt ny sæd, og kroppen forsøger derfor at skille sig af med det, og det gør den ved at frigøre stoffer og hormoner der stille og roligt giver drenge en enorm trang til at få udløsning.

 

Metoder til onani

Der findes mange måder at onanere på, og der er ingen regler. Man bør dog tage sig sine forholdsregler, og tænke sig om. I filmen ”American Pie” ser man f.eks. en ung mand benytte en tærte. Der var i årene efter adskillige episoder med unge mænd, der forbrændte deres penis fordi tærterne var for varme. Noget andet at tænke på er, at blodet skal kunne strømme tilbage fra penis når den ikke længere er erigeret, og man derfor skal være meget påpasselig med størrelsen på de ting man benytter som hjælpemidler.

 

Typiske onani-metoder

Der er typisk 2 måneder at onanere på. Den ene er klassikeren hvor man ruller forhuden frem, og så tager et fornuftigt greb om det forhudsindpakkede penishoved, og så trækker hånden op og ned. På den måde vil forhuden ”rulle”, og der opstår ikke friktion. Den anden måde er ved hjælp af olie eller andet glidemiddel. Her trækkes forhuden helt tilbage, og glide-midlet smøres på selve penishovedet. Herefter bevæges hånden direkte på penishovedet, og giver en smule friktion. Men der findes mange metoder. Prøv dig frem.

 

Er jeg mærkelig hvis jeg onanerer?

Nej, du er nærmere mærkelig hvis du ikke gør det. Det er så almindeligt blandt teenagere, at man roligt kan sige at alle med en normal fysiologi og rask krop, gør det i mere eller mindre udstrækning.

 

Findes der hjælpemidler? 

Ja, der findes alt lige fra afstøbninger af kvinders kroppe, til en såkaldt ”flesh-light”. Der findes glidecremer, balsamer og ringe. Fantasien sætter kun grænsen.

 

Straffe aben og andre slangudtryk

Der findes mange slangudtryk omkring emnet, som der typisk gør med ting der en smule tabubelagte. Du kan selv finde på nogen også med formlen: bevægelse + aflang genstand = udtryk File sablen, skrælle bananen, straffe aben, hugge spætten, spille på mandolinen, rense riflen, dræne dragen, hiver ormen, osv.

 

onanere, onanerer, aben, straffe aben, fleshlight, flesh-light - Hvordan.dk -