Hvordan man... hvordan virker... hvordan kan...

Hvordan scorer man piger / damer / kvinder?


Når man vil score hende, man har udset sig hele aftenen er det godt at kunne et par scoretricks.

Hvordan scorer jeg piger, damer eller kvinder?

Spørgsmålet mænd gennem tiderne har spurgt sig selv om, og alle andre på vejen for den sags skyld. Men hvordan gør man? Hvorfor reagerer nogle kvinder på nogle mænd? Det vil vi prøve at klarlægge i denne hvordan.

 

Selvtillid, charme og lækkert hår

Det gamle børneprogram med Peter Mygind, hvor ”Selvtillid, charme og lækkert hår” var mantraet, er faktisk ikke helt ved siden af. Det lækre hår er ikke nødvendigt, men selvtillid og charme er 2 meget vigtige faktorer.

 

Selvtillid

Selvtillid kan diskuteres, men det opfattes almindeligvis som ordet lyder – At man har tillid tid sig selv. At man ved hvilken ”værdi” man har, og agerer ud fra det. At man ikke udviser frygt for hvad andre mener. Selvtillid tager sit grundlag i selvværd. For hvad synes du egentligt om dig selv? Hvis du om dig selv tænker, at du vejer lidt for meget, har en kedelig frisure og et kedeligt arbejde, så vil din selvtillid, og den værdi du antager du har, falde. Du vil ikke agere stærkt og selvsikkert.

 

Kvinder

Kvinder reagerer instinkt på mænd der viser en stærk selvtillid. ”Jeg har ikke brug for dig, men jeg vil gerne i kontakt med dig” er et stærkt signal at sende en kvinde. Det er ikke noget så frastødende som at virke desperat. En kvinde vil have en mand, der ved hvad han vil, og ikke er bange for at vise det. Og så er det mindre relevant om det er butikschef, klovn eller folkeskolelærer. Vis at du brænder for det du laver, og har klare mål i livet. Kvinder reagerer også på sociale kompetancer. Det gør mænd for øvrigt også. Men at du er en del af en gruppe er meget vigtigt. Der er ikke noget der signalerer taber, som en der står alene i baren uden venner.

 

Hvordan scorer jeg kvinder?

Der er lige så mange svar på det spørgsmål, som der er mænd i verden. Vi har hver vores teknik. Men som oftest virker vores teknikker ikke, og vi henstår i venten på at en kvinde tager initiativet. Der er desuden stor forskel på hvor scoringen skal finde sted. Men som nævnt tidligere, er det vigtigt for en kvinde at en mand tør vise hvad han vil, dog uden at virke desperat. Det første skridt er at tale med kvinden, helt uden fokus på scoringen.

 

Hvordan scorer man hende på barer

Barer er gode steder at møde kvinder, for man kan typisk tale sammen, og rummet er indrettet til det. Du kan frit bevæge dig rundt, se hvor der er respons (øjenkontakt, smil), og reagere ud fra det.

 

Hvordan scorer jeg hende på diskoteker

Diskoteker er i langt højere grad ”kødmarkeder”. Du kan ikke bruge veltalenhed på et diskotek. Du er nød til at bevæge dig rundt på gulvet, og eventuelt danse hvis du kan. Kan du ikke, skal du lære det, eller holde dig fra diskoteker. Og det er ikke svært at danse. Bare øv dig i at se mindst muligt dum ud (frø i blender-dansen er ”populær” blandt mange mænd), og bevæg dig sexet.

 

Den irrationelle frygt

Frygten for at verden skal falde sammen. Man ser en pige, og vil i kontakt, men tør ikke. For hvad nu hvis hun afviser en? Tænk over det her. Hvilken følelse er den værste? Du tager initiativet og taler med en kvinde på en bar. Hun afviser dig blankt, og vender sig om. Du tager ikke initiativet, og lader hende være. Senere går hun hjem (sikkert med en anden, den skøge ;-)) Når du midt om natten trisser hjemad, hvilken følelse er så den værste? At have fejlet, eller slet ikke at have forsøgt? At få bekræftet at det ikke var drømmekvinden, eller at spekulere over om det var?

 

Undgå lammelse

Hvis du vil forsøge dig med at kontakte kvinder, så prøv at øve et par ”åbninger”. Noget du kan starte med at sige for at starte en samtale. ”undskyld, men er denne stol ledig?” er et meget simpelt eksempel. Et andet, og det mest brugte er ”hej, jeg hedder ….”. Tænk over det selv. Hvordan ville du starte en samtale med en mand? Øv dig på forhånd i at åbne samtalen.

 

Soigneret og ren

Det er selvfølgelig vigtigt at fremstå renlig. Det siger forhåbentligt sig selv. Din frisure er ikke vigtig, det er om den sidder ordenligt der er. Tøjet er også mindre vigtigt, bare det ser rent og nyt ud. Slidt eller beskidt tøj duer ikke.

 

Undgå at:

 

  • Virke desperat 
  • Stå alene
  • Være (for) fuld
  • virke usikker

Score, kvinder, piger, damer, i byen, barer, diskoteker - Hvordan.dk -