Hvordan man... hvordan virker... hvordan kan...

Hvordan skifter man forsikringsselskab?


Nyt forsikringsselskab. For private er det ganske nemt at skifte sine forsikringer ud og få et godt tilbud fra et alternativt forsikringsselskab.

Hvordan skifter man forsikringsselskab?

Det er simpelt at skifte forsikringsselskab, da det nye forsikringsselskab sørger for selve skiftet, og det gamle forsikringsselskab automatisk udbetaler den overskydende betaling.

 

Der er dog et par ting at huske når man skifter forsikringsselskab.

 

Overlappende dækning mellem forsikringsselskaber

De fleste selskaber vil overtage din forsikring fra den første i måneden, du allerede er dækket i. Så hvis du er dækket af dine nuværende forsikringspolicer til den 14. Juni, vil det nye forsikringsselskab overtage fra den 1. Juni.

 

Du kan spare helt op til en måneds forsikring på denne måde. Den resterende periode af din nuværende forsikrings-aftale vil blive udbetalt til dig.

 

Forsikringselskabets Assurandører

Du kan bede et forsikringsselskab sende en Assurandør til dig, for at hjælpe dig med købe de rigtige forsikringer.

 

En Assurandør er kort fortalt en forsikringssælger.

 

Der er flere fordele ved at få sendt en assurandør ud, den mest åbenlyse værende at du får personlig rådgivning. Samtidigt er assurandøren vant til, at kunderne måske ikke er helt klare over det egentlige behov. En anden ting er, at når først assurandøren har bevæget sig til din bopæl, så er han meget interesseret i et salg. Meget mere end sælgeren i telefonen.

 

Hvordan finder jeg et nyt forsikringsselskab?

Der er forsikringsselskaber nok at vælge i mellem, og de tilbyder i reglen nogenlunde det samme. Der kan dog være store prisforskelle på enkelte forsikringer.

 

De største selskaber, og der man med størst sandsynlighed vil kunne få den bedste pris er Tryg, Topdanmark, Trekroner, Codan, GF Forsikring, Alka, Fair, Almindelig Brand, Bauta, Danske forsikring, FDM Forsikring, If, Kommuneforsikring, Lærerstandens brandforsikring, Nykredit forsikring, Runa Forsikring, Forsikringsoplysningen.

Forsikring, assurandør - Hvordan.dk -