Hvordan man... hvordan virker... hvordan kan...

Hvordan slipper man af med tømmermænd?


Hvordan slipper man af med tømmermænd?

De fleste af os har prøvet at vågne en morgen, med knaldende hovedpine, ubehag i hele kroppen, og trang til at kaste op. Lige meget hvad man gør, så bliver det bare ikke bedre. Man har tømmermænd. Frygt ikke, der er mange måder at få det bedre på.

 

Den forudseende kur mod tømmermænd

Når festen er ved at lukke, og man skal til at hjem, så begynd at drikke vand. Rigeligt af det. Hvis det er muligt at få noget mad ned også, er det et plus. Så snart du kommer hjem tager du 2 smertestillende piller, og drikker lidt mere vand. Der er 2 grunde til at denne metode virker bedst. Det første er panodilerne. De virker normalt 6 - 8 timer, måske endda mindre, når man er vågen. Men når man sover bliver effekten længere. Det næste er alkohol der er vanddrivende, så din krop er i væskemangel efter en tur i nattelivet. Ved at drikke rigeligt undgår du både at dehydrere, og du kommer op i ordentlig tid til at lade pillerne virke.

 

Når skaden er sket - den traditionelle kur mod tømmermænd

Men nu er gode råd jo godt glemt når først alkohollen har taget over, og det er let at glemme. Det kan dog stadig lade sig gøre at komme nogenlunde normalt gennem dagen. Start med at få noget i maven. Det er vigtigt at få den i gang som det første. Næste skridt er at tage 2 smertestillende piller. Når det kommer til pillerne er det meget simpelt. Jo mere du får i maven sammen med piller, jo bedre og hurtigere virker de. Efter noget tid vil de værste af smerterne fortage sig, og så er det tid at stå op. gå en tur, få noget frisk luft, og spis så meget du kan, uden at overdrive. Kroppen har brug for salte, og junkfood og cola er ikke er dårligt bud.

 

Når skaden er sket - Den hårde kur mod tømmermænd

Der er en ting der altid virker, men det er de færreste der kan gøre det. Det er såre simpelt - Drik videre. Alkoholen virker smertestillende, og giver kroppen både salte og væske, omend kortvarigt.

 

Gode råd til Forebyggelse af tømmermænd

 

  • Drik vand. Jo mere, jo bedre.
  • Spis før du drikker. Alkohol optages ikke bare hurtigere, men også bedre. Du får større dosis ud af samme mængde.
  • Bland ikke alkohol. Jo flere forskellige slags alkohol du drikker, jo værre får du det. Prøv at holde dig til den samme "farve" alkohol, f.eks øl, hvidvin, martini eller portvin, rødvin og mørk øl.

 

Gode råd til helbredelse af tømmermænd

 

  • Drik vand. Jo mere, jo bedre.
  • Smertestillende piller. paracetamol er at foretrække.
  • Drik ikke for meget kaffe. En enkelt kop, men ikke mere.
  • Spis frugt og brød. Frugt kan hjælpe med at få styr på blodsukkeret, mens brød kan holde opkast tilbage.
  • Få noget søvn.
  • Salt og sukker. Din krop er drænet for salte, og er ude af balance.

 

tømmermænd, alkohol, druk, fest, natteliv, morgen, kvalme, syg - Hvordan.dk -