Hvordan man... hvordan virker... hvordan kan...

Hvordan virker Layar Browser 2.0 på Google Android-telefoner?


Layar Reality Browser 2.0 lader dig browse virkeligheden ved hjælp af din Google Android-baserede mobiltelefon.

Hvordan bruger man Layar Browser på en Google Android mobiltelefon?

Ved at holde Android-mobiltelefonen foran dig viser Layar Reality Browser verden omkring dig gennem telefonens kamera. Oplysninger fra en række web services vises ovenpå kameraets billede i et tre-dimensionelt grid.

 

På telefonens skærm kan man se alle de punkter der findes information om. Oplysningerne vises i bunden af skærmen, og hentes fra internettet.

 

Surf rundt i virkeligheden med Layar Browser på Google Android

Layar Reality Web Browser 2.0

I toppen af skærmbilledet (der viser virkeligheden) tilføjer Layar et tredimensionelt kort. Det kaldes et Layer (lag). Et Layer eller et lag svarer nærmest til en hjemmeside i en normal browser. Den indeholder blot links til geografiske steder, som har information knyttet til sig. Det kan være seværdigheder, restauranter, billeder af steder, eller andre mennesker.

 

Ligesom der er tusindvis af hjemmesider vil der med tiden være tusindvis af lag. Man kan nemt skifte mellem lag ved at vælge et nyt lag ved at trykke på menuknappen på telefonen.

 

På lagene kan du søge i Google, se Wikipedia-artikler, læse tweets fra Twitter, se hvor dine venner er. Alt sammen med afstand og retning angivet på skærmen. Når du klikker på en af prikkerne, som angiver et stykke information bliver denne information vist nederst på skærmen.

 

Hvis man kommer forbi en restaurant kan man altså slå den op, bare ved at pege telefonen mod den - straks har man adgang til andre brugeres anmeldelser og andre informationer om restauranten, som er tilgængelige online.

 

Funktioner i Layar Reality Browser 2.0

Layar-programmet giver din Google Android-telefon nogle seje funktioner:

 

  • Unikke layer specifikke ikoner / markører
  • Featured og populære lag
  • Søgefunktion
  • Tilføj dine yndligs-lag til favoritter
  • Kort visning og listevisning
  • Augmented Reality Software
  • Oplysning om geolokation, afstand til ting i laget, og GPS'ens nøjagtighed
  • Take me there-funktion

 

Android, Layar, Browser, Google, mobil, telefon - Hvordan.dk -