Hvordan man... hvordan virker... hvordan kan...

Hvordan booker man afbudsrejser?


En afbudsrejse kan være en billig måde at komme afsted. Når man gerne vil være lidt impulsiv kan en afbudsrejse være lige det rigtige. Med en afbudsrejse opdager man nye rejsemål.

Hvordan booker man afbudsrejser?

Internettet har gjort det let at finde afbudsrejser til næsten ingen penge. Mulighederne er mange, og priserne lave. Samtidigt behøver man ikke længere sidde i lufthavnen, og vente (forgæves) i dagevis, eller tolke kryptiske tilbud på tekst TV for at finde en billig afbudsrejse.

 

Hvor finder man afbudsrejser?

De fleste rejseselskaber har en sektion med afbudsrejser. Der findes også portaler der samler afbudsrejser, men det er som regel lettest at tjekke direkte ved de store selskaber, som f.eks. FDM Travel, Transavia, myTravel eller suntours.

 

Hvilke typer af afbudrejser findes der?

Der findes tre slags afbudsrejser. Den mest almindelige er flybilletter, enten med retur, eller en enkelt. Dernæst findes der 2 typer charter afbudsrejser, En med specificeret hotel, og med uspecificeret hotel. Der vil som oftest være stillet minimumkrav ved "uspecificeret". Det kan for eksempel være muligheden for at kræve mindst 3 stjerner på hotellet, en vis distance fra strand, eller børnevenlighed.

 

Hvor meget kan man spare ved en afbudsrejse?

Billetter til en rejse kan være sat meget ned. Der er store summer at spare. Helt op til 75%, hvis man er heldig, og fleksibel i valget af destination. Jo mere populært et rejsemål er, jo mindre er besparelsen på afbudsrejsen. Hvis man har nerver til at vente til sidste øjeblik, og ikke stiller andre krav end "sydpå", kan man komme ud at rejse for næsten ingen penge.

 

Hvad skal man passe på?

Der er ikke noget specielt ved afbudsrejser, andet end måden de købes på. Du er derfor forsikret som på almindelig rejse, hvilket vil sige at du ikke som udgangspunkt er forsikret. Det er, som altid når man skal rejse, en god ide at have styr på sine forsikringer. Specielt når man handler afbudsrejser, kan det være en god ide at have forsikring til rejsen klar på forhånd. Du kan se hvordan du som udgangspunkt er dækket i din forsikringspolice, eller ringe til dit forsikringsselskab. Så kan du også købe de nødvendige forsikringer til rejsen på forhånd.

rejse, afbudsrejse, flybilletter - Hvordan.dk -