Hvordan man... hvordan virker... hvordan kan...

Hvordan køber man den perfekte gave til hende?


Man kan selvfølgelig spørge hende, men de fleste kvinder synes det er mest romantisk, og forventer næsten at man enten lytter til hende, eller selv finder på noget. Desværre er de fleste mænd ikke særligt romantiske af natur. Mænd er bare ikke ret gode til at lytte til kæresten og huske på den slags.

 

Et godt trick, hvis du virkelig vil være romantisk overfor din pige, er derfor altid at have pen og blyant parat. Du kan nemlig være stensikker på at hun dropper hints til dig om hvad hun ønsker sig i månederne før en fødselsdag, en mærkedag eller en højtid. De fleste mænd fanger bare sjældent hendes ønsker i farten, og husker endnu sjældnere gave-ønskerne. Så hvis du virkelig vil være sikker på, at du får købt noget som hun ønsker sig, så hver opmærksom i hverdagen.

 

De klassiske sikre gaver til hende 

Smykker eller undertøj (BH og trusser) er som regel også sikre bud på noget, som pige og kvinder gerne vil have i gave. Hvis man er lidt mindre modig, så kan god chokolade også altid bruges.

 

Køb oplevelser til hende

Gaver som er oplevelser er også god til kæresten. Køb noget som I kan gøre sammen. Hvad end det er tennistimer, en rejse, et weekendophold eller en tur i teatret. Når en gave er en fælles oplevelse viser man hende, at du vil være sammen med hende og at du nyder at gøre ting sammen med hende. Oplevelsen kan gøres ekstra romantisk ved at man tilføjer et restaurantbesøg eller andre former for romantiske stunder, sammen med den oplevelse man giver i gave til hende.

gaver, kvinde, pige - Hvordan.dk -